Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

Περιγραφή: 

Η διαδικασία της ομάδας βασίζεται στη φιλοσοφία και μεθοδολογία της Ψυχοθεραπείας Gestalt, η οποία είναι μια ολιστική, υπαρξιακή και ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Ο στόχος της είναι κάθε μέλος της ομάδας να έχει προσωπική αυτογνωσία με συνέπεια την αυτοεκτίμηση.

Η διαδικασία της ομάδας αναπτύσσεται σε ένα αυστηρά εχέμυθο περιβάλλον, επικεντρώνεται στη σταδιακή ανάπτυξη εμπιστοσύνης, στην γνήσια αλληλεπίδραση και αυθεντική επαφή των μελών και στην επίγνωση της διάδρασης του «Εδώ και Τώρα».

Επικεντρώνεται επίσης στις προτεραιότητες των τρεχόντων αναγκών, στη διαπίστωση των άκαμπτων μοτίβων της συμπεριφοράς και τρόπου ζωής, στην ανακάλυψη της δημιουργικής προσαρμογής για μια ζωή με περισσότερη επίγνωση και ευεξία...

Η ομάδα είναι «κλειστού τύπου» που σημαίνει πως μετά την έναρξή της δεν δέχεται άλλα μέλη. Η διάρκειά της θα είναι από Οκτώβριο έως Ιούνιο.

 

Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης Φ.Ε.Ξ. 2015-2016

Πόσο ουσιαστική είναι η ζωή μας; Ποια είναι η προσωπική αλήθεια του καθένα από μας; Πως μάθαμε

να διαχειριζόμαστε τα αδιέξοδα; Είναι όντως όλες οι ανάγκες μας σημαντικές; Αυτές και άλλες πολλές

ερωτήσεις θα μας απασχολήσουν στην Ομάδα Αυτογνωσίας η οποία θα βασίζεται στη φιλοσοφία και μεθοδολογία της Ψυχοθεραπείας Gestalt, που είναι μια ολιστική, υπαρξιακή και ανθρωποκεντρική

προσέγγιση.

40€ το μήνα

Υπεύθυνοι Εργαστηρίου: 

Συντονίστρια ομάδας: Μαρίνα Κατσικίδου, Ψυχολόγος ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt

Πρόγραμμα: 

Δευτέρα 18:00 στο μουσείο 

Επικοινωνία: 
6955495569

Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, Αντίκα 7, 67100 Ξάνθη
T. +30 254 102 5421 F. +30 254 102 5421

Δημιουργία: Starfish & tariqante