Νέες Τεχνολογίες

Εργαστήρια και τεχνική υποστήριξη: Σεμινάρια Εναλλακτικής Πληροφορικής & νέων Τεχνολογιών. Παρέχει την τεχνική υποστήριξη στο Μουσείο, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της ΦΕΞ, να αποκτήσουν γνώσεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών.

Γνωριμία με τα ευρωπαϊκά Μουσεία: Η Κική Χριστοδούλου, ιστορικός τέχνης - μουσειολόγος μας ξεναγεί εικονικά με πολυμεσικές εφαρμογές σε Ευρωπαϊκά Μουσεία. Σκοπός του προγράμματος είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η γνωριμία των Μουσείων και βέβαια η επιτόπια επίσκεψη στα μουσεία όπου είναι εφικτό.

Ψηφιακή επικοινωνία: Το διαδίκτυο είναι ο εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας. Η σελίδα της ΦΕΞ ενημερώνει για το πλήρες πολιτιστικό και εκπαιδευτικό της πρόγραμμα (ανάεξάμηνο) και καθημερινά με νέα δελτία τύπου σε θέματα πολιτισμού. Η ιστοσελίδα του Μουσείου είναι ο χώρος όπου κανείς μπορεί να ενημερωθεί για τη νεότερη ιστορία της περιοχής μας και τους παράγοντες που συνέβαλλαν στη νέα πραγματικότητα.

Μέρες επικοινωνίας: Στο πρόγραμμα αυτό αξιοποιείται η χρήση των νέων τεχνολογιών για την επικοινωνία των κατοίκων ακριτικών περιοχών του νομού μας με συγγενείς τους στο εξωτερικό.

Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, Αντίκα 7, 67100 Ξάνθη
T. +30 254 102 5421 F. +30 254 102 5421

Δημιουργία: Starfish & tariqante